Ochrana osobních údajů

Hockey Shop HB - David Kozlík

Zapsán v Živnostenském Rejstříku

Se sídlem: Havlíčkova 3305, 580 01 Havlíčkův Brod

Identifikační číslo: 04690231

prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.hockeyshophb.cz, se ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění, zaručuje, že nesbírá a neshromažďuje žádné osobní údaje, pokud jí je návštěvníci (zákazníci, obchodní partneři) sami dobrovolně neposkytli, např. ve formě anket, registrace, soutěží apod.

Hockey Shop HB, se zavazuje chránit veškeré poskytnuté osobní údaje, neboť je považuje za přísně důvěrné, a ve shodě se výše uvedeným zákonem proto nemohou být bez výslovného souhlasu zveřejňovány, prodávány ani vyzrazeny třetím osobám, s výjimkou případů stanovených tímto zákonem.


Právo na informace

Ze zmiňovaného zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, má každý uživatel tohoto webu (zákazník, obchodní partner), který poskytl osobní údaje eshopu www.hockeyshophb.cz, právo podat písemnou žádost eshopu www.hockeyshophb.cz, o poskytnutí informací, zda a jaké osobní údaje o něm eshop www.hockeyshophb.cz, zpracovává. Pokud by i přes naši snahu o správnost údajů byly zpracovávány nepřesné či neaktuální informace, na požádání je rádi opravíme.

Cookies

Tato prezentace někdy využívá cookies – malé textové soubory, které se v závislosti na nastavení vašeho webového prohlížeče uloží na váš počítač. To umožňuje zvýšit uživatelský komfort stránek, identifikovat populární oblasti našeho webu a následně jej cíleně přizpůsobit vašim potřebám a průběžně tak zlepšovat naši nabídku.

Používání cookies je dnes standardní součástí chodu většiny webových stránek. Pokud vám však cookies vadí, naše webové stránky si samozřejmě můžete prohlížet i bez nich. Stačí nastavit váš webový prohlížeč tak, aby cookies neakceptoval. Je však možné, že tím omezíte možnosti a uživatelské pohodlí, které vám náš web nabízí.

Odkazy ven

Webová prezentace eshopu www.hockeyshophb.cz, může obsahovat odkazy na jiné webové stránky, na které se toto prohlášení o ochraně údajů nevztahuje.

Dotazy & komentáře

Máte-li jakékoliv připomínky k ochraně osobních údajů eshopu www.hockeyshophb.cz, můžete nám je sdělit na emailu hockeyshophb@seznam.cz. Pokusíme se odpovědět co nejdříve.


1. Správce osobních údajů Správcem Vašich osobních údajů je Hockey Shop HB  - David Kozlík Zapsán v Živnostenském Rejstříku Se sídlem:Jihlavská 1122,580 01 Halíčkův Brod

Identifikační číslo: 04690231 Kontaktní údaje správce jsou následující: adresa pro doručování Hockey Shop HB,Havlíčkova 3305, 580 01 Havlíčkův Brod adresa elektronické pošty hockeyshophb@seznam.cz telefon 721295840. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

2. Účel a právní základ zpracování osobních údajů Správce zpracovává Vaše osobní údaje pro splnění kupní smlouvy mezi Vámi a správcem, včetně doručení zboží a řešení práv z odpovědnosti za vady. Právním základem zpracování je tak jejich nezbytnost pro splnění smlouvy. Nemáte povinnost osobní údaje poskytnout, ale bez poskytnutí Vašich osobních údajů by správce nebyl schopen smlouvu s Vámi splnit, a proto ji ani nemůže uzavřít. Vaše osobní údaje mohou být dále zpracovávány za účelem plnění souvisejících veřejnoprávních povinností správcem, zejména při vedení účetnictví a zjišťování a placení daní. Právním základem zpracování je tak jejich nezbytnost pro splnění právních povinností, které se na správce vztahují. Vaše osobní údaje může správce dále využít k zasílání marketingových sdělení v přiměřeném rozsahu. Právním základem zpracování je v tomto případě sledování oprávněného zájmu správce na šíření informací o své nabídce zboží. Zasílání marketingových sdělení můžete kdykoli ukončit. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 nařízení. Správce na svých webových stránkách používá cookies. Informace o Vašem používání této webové stránky, kterou generuje cookie (včetně vaší IP adresy), budou převedeny na server Google v USA a tam budou uloženy. Google tyto informace použije k vyhodnocení Vašeho užívání webové stránky, k přípravě zprávy o aktivitách na webových stránkách pro operátory webových stránek a k poskytování dalších služeb týkajících se užívání webových stránek a internetu. Google také případně předá takové informace třetím stranám, za předpokladu, že je to ze zákona nezbytné, a v rozsahu, v jakém tyto třetí strany takové údaje zpracovávají jménem Google. Google v žádném případě nespojí Vaši IP adresu s jinými údaji ukládanými u Google. Google Inc. je certifikovaný podle Úmluvy mezi EU a USA o ochraně soukromí. Nastavení cookies můžete znemožnit příslušným nastavením ve vašem prohlížeči; avšak upozorňujeme, že v tomto případě možná nebudete moci plně využít všechny funkce této webové stránky. Můžete také znemožnit Google získávání shromážděných údajů a zpracovávání těchto údajů stažením a instalováním příslušného modulu prohlížeče.

3. Doba uložení osobních údajů Vaše osobní údaje budou zpracovávány po dobu 4 let od jejich získání, ledaže po skončení této doby dosud trvají účinky práv a povinností ze smlouvy nebo povinnost archivovat údaje podle příslušných obecně závazných právních předpisů.

4. Další příjemci osobních údajů Dalšími příjemci Vašich osobních údajů budou zasílatelské společnosti a jiné osoby podílející se na dodání zboží či realizaci plateb na základě kupní smlouvy, osoby zajišťující pro správce technické služby související s provozem e-shopu, včetně provozu software a ukládání dat. Příjemci Vašich osobních údajů zpracovávaných za účelem plnění povinností vyplývajících z právních předpisů můžou být dále orgány finanční správy či jiné příslušné úřady v případech, kdy tak správci ukládají obecně závazné právní předpisy. S výjimkou služby Google Analytics (viz čl. výše) nemá správce v úmyslu předat Vaše osobní údaje do země mimo EU nebo mezinárodní organizaci.

5. Práva subjektu údajů Za podmínek stanovených v nařízení máte právo požadovat od správce přístup k Vašim osobním údajům, právo na opravu nebo výmaz Vašich osobních údajů, popřípadě omezení jejich zpracování, právo vznést námitku proti zpracování Vašich osobních údajů a dále právo na přenositelnost Vašich osobních údajů. Pokud byste se domníval(a), že zpracováním Vašich osobních údajů bylo porušeno či je porušováno nařízení, máte mimo jiné právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů. Pokud si nepřejete od nás dostávat žádné další e-maily, ukončete jejich odběr  napsáním emailu na naši emailovou adresu